pondelok 17. júna 2013

Mojich 5 minút slávy...v júlovej Emme


     Drahí moji, 
mnohí, čo ma sledujete aj na súkromnom FB profile, ste už zaregistrovali môj malý - veľký úspech. Rada by som sa oň podelila aj s vami, ostatnými mojimi priaznivcami, ktorých si veľmi vážim a bez ktorých by som samozrejme nebola tam, kde som! Preto vám touto cestou chcem poďakovať za nasledovanie a každý jeden komentár pod mojimi príspevkami.
     A teraz prejdem k onomu inkriminovanému...Totiž mala som tú česť sa vlastnými receptami podieľať na tvorbe júlového čísla časopisu Emma, odkiaľ ma oslovila milá kočka Broňka Horváthova, ktorá mi rezervovala trojstránku mesačníka. 
Najprv som váhala, či ponuku akceptovať. Nie som totiž v týchto veciach veľmi bezprostredná a spontánna, nie som zvyknutá na pozornosť a tiež je to zodpovednosť pripraviť niečo špeciálne, čo však ešte nebolo na blogu, ľahké, svieže, letné, chutné a ešte aj aby mi to na ten prvýkrát vyšlo! Áno, recepty som robila po prvýkrát v deň D, nakoľko som nemohla použiť tie, ktoré už na blogu boli publikované. A iné som v zálohe nemala, keďže s vami všetky zdieľam.

     Bola som rada, že sme sa dohodli na fotení u mňa na byte, nakoľko si neviem predstaviť ako by som jedlo chystala vopred a niesla niekam v obedároch, obzvlášť, keď malo ísť o svieže jedlá, ktoré sú náchylné na rýchle vädnutie :-) (ako to bolo pri mojich predchodkyniach a za to vás obdivujem dievčatá!).
     Našťastie som všetko stihla načas, aj keď mi nebolo všetko jedno :-) 

Dievčatá z Emmy prišli milé, usmiate, sympatické a tu je výsledok: 







Autor článku: Broňa Horváthová
Foto: Laura Witteková
Make-up: Eliška Pichoňská


Na receptíky sa môžete tešiť nasledujúcich príspevkoch.

Krásny slnečný deň praje Dora!


9 komentárov:

  1. krasa! uzasne lahke receptiky a vyzeras ako modelka! klobuk dole,len tak dalej, velmi sa tesim z vasich blogerskych zasluzenych uspechov! :))) musim bezat do stanku :)))

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Danka, krásne. Len tak ďalej - nech sa tebe i blogu a aj obchodíku darí. Zo srdca prajem. Kat.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Martinka, ďakujem.

    Mary, ďakujem pekne za krásne slová a aj za prajnosť. Som rada, že sa ti receptíky páčia :-)

    Radana, ďakujem veľmi pekne!

    Katka, vďaka, je málo ľudí, ktorí úprimne doprajú, vážim si to :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Super Danka! Presla som aj recepty a vsetko vyzera velmi chutne.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Jeeej Miska, dakujeeem! (ja som inak navrhovala, aby oslovili teba, lebo mne sa do toho velmi nechcelo ist a vraveli, ze maju aj teba v plane, ale neskor :-))

    OdpovedaťOdstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...