Tento pstruh je veľmi jednoduchá
záležitosť. Postup je klasika, ale omáčka netradičná a tým je tento recept
origoš. Ako prílohu môžeme podávať zemiaky varené, pečené alebo šalátik, čo som
zvolila aj ja. Dobrú chuť.
Pre 3 osoby si pripravíme:
|
- Rybu osolíme, okoreníme a pomúčime.
- Na panvici, na rozpustenom masle pražíme rybu najprv od kože a potom
z druhej strany. Každý filet pražíme cca 15 min, potom ich vyberieme a udržiavame
v teple.
- Do panvice s výpekom vlejeme grappu, pridáme pretlačený cesnak,
majoránku, rozmarín. Necháme grappu chvíľku odpariť a vlejeme vývar.
Dusíme cca 5 min. a nakoniec precedíme. Vrátime na plameň a zahustíme
trochou špaldovej múky.
- Filety naservírujeme, prelejeme omáčkou a dozdobíme plátkami citróna.
♡♡♡
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára