štvrtok 2. februára 2012



Po dlhšej odmlke sa vraciam. Týmto sa chcem najprv ospravedlniť milým osôbkam, ktoré mi na blogu zanechali komentáre a na vlastných ocenenie pre môj blog, že reagujem až tak neskoro. Veľmi si to vážim a teším sa z toho, ak niekto na môj blog zavíta a aj sa mu moja tvorba páči. Osobitne sa chcem poďakovať za zmienku Andurejke, ktorá pre mňa naďalej zostáva neskutočnou vílou, éterickou bytosťou, lebo nielenže ona s dcérkou vyzerajú ako veľký a malý anjelik, ale aj jej blog je pre mňa vždy zdrojom nespočetných krásnych vizuálnych vnemov a lásky, ktorá z neho sála. Potom je tu Natali, šikovná mladá kočka, ktorá to ešte určite ďaleko dotiahne. Originálne recepty striedajú svieže a lákavé fotografie. Treťou v poradí bola Mary, ktorá na mňa pôsobí ako bezprostredná sympoška a jej blog ako zdroj originálnych i osvedčených receptov. No a nakoniec je tu Slávka, neúnavná foodbloggerka, ktorá má už druhý blog!!! A nikdy nezabudnem na čokoládovú tortu, ktorú som podľa nej skúšala!

Keďže pravidlá hovoria o ocenení mojich piatich favoritov, vopred informujem, že vybrať ich len 5 bolo naozaj ťažké (veď mi to aj trvalo a ani ich nie je 5 :-))), tu sú moji vyvolení:

Ak by som mohla, tak na prvé miesto by som dala hneď tri ženy, no a keďže mi nik nezakázal, tak to aj urobím:
Mišku - nemôže chýbať! Zlatá, milá, skromná babenka a nedám na ňu dopustiť! Veď viete prečo ;-) a tak trochu ju aj obdivujem (o tom zas vie ona... ;-) a na jej blogu okrem zaujímavých a netradičných receptov nájdete aj exotické fotky.
Andurejku - pre už horeuvedené dôvody. Mám na ňu proste slabosť :-)))
Vivianu - tú len informačne, nakoľko nespĺňa pravidlá tohto oceňovania (má viac ako 200 fanúšikov), ale je tiež mojou obľúbenkyňou nakoľko bola mojou inšpiráciu k založenou môjho vlastného blogu (a ja som jej to nikdy nedala vedieť, asi by som mala, však? :-). A keďže jej asi veľa z vás nebude rozumieť, prezradím vám, že je to veľmi milá, ale silná osobnosť plná lásky. Veľa si toho preskákala, život sa s ňou nehral, no ona i napriek tomu nestráca pozitívne myslenie, úsmev z tváre a zmysel pre humor, dokonca vo voľnom čase chodí s priateľmi do nemocnice a prezlečení za klaunov a iné maškarády zabávajú a utešujú pacientov...dalo by sa o nej napísať veľa...

Ďalej je tu Mariannka, ktorá síce z diaľky, ale aj tak nám prináša originálne a chutné recepty a a jkeď ju nepoznám, pôsobí na mňa ako veľmi milé dievča. Dodnes spomínam na jej medový koláč....hmmm to bola paráda

Potom je tu Maroš, novobloger, ktorý začal nedávno (a vyznal sa, že ho inšpiroval práve môj blog, jupí, jupí aká česť!!! :-))) Treba mu dať šancu, takže dievčatá, podporme ho! Variacich a pečúcich chlapov je málo.

A na záver, ale v neposlednom rade je to Marečkin blog, ktorý rada navštevujem, lebo vie písať tak zaujímavo a zároveň poučne! Skúste sa začítať.

Dúfam, že okrem potešenia spomínaných som aj inšpirovala nezasvätených :-) Príjemné objavovanie!

 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 


Pravidlá oceňovania:
Nechajte odkaz na svojom blogu na osobu, ktorá vám ocenenie udelila. Vyberte 5 blogov, ktoré chcete oceniť, tieto blogy nesmú mať viac ako 200 následníkov. Svojim nominovaných zanechajte odkaz na ich blogu, aby vedeli, že ich chcete oceniť:-) Potom umiestnite ocenenie na svojom blogu.

7 komentárov:

  1. Dakujem!!!! Dufam ze sa zaclenim v dobrom svetle. ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Dakujem Danka, si velmi zlata :) Pozdravujem tvojho kuchara polievky doma :))

    OdpovedaťOdstrániť
  3. mila dorka, dakujem ti za ocenenie. viac sa rozpisem u mna :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Danka gratulujem si šikovná blogerka:)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Milé dievčatá a chlapec. Ja ďakujem vám, že ste a spríjemňujete mi dni.
    Ste zlatí!

    Ajka, ďakujem za milú pochvalu. Vážim si to!

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Danuška, ďakujem za milé slová, veeeľmi si to vážim, zvlášť od Teba :))) aj ja mám na Teba slabosť :P a na Tvoj úžasný blog! Pozdravujem Tvojho najlepšieho konzumenta (a ako sme nedávno videli aj variča občas) a majte krááásny víkend :*

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Adnrejka, ďakujeme :-) sa červenám... :-)

    OdpovedaťOdstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...