Tak toto jedlo
nie je veľmi fotogenické :-) ale zato veľmi dobré. Bôbové pesto môžete okrem
toho použiť aj ako dip alebo na bruschettu alebo do pinzimonia – na namáčanie
surovej zeleniny. Takže neviem, či názov „pesto“ je adekvátny...volajte si ho
ako chcete, dôležité je vykúšať! Za pokus to určite stojí!
Pre 2
osoby potrebujeme:
|
1. Bôby necháme cez noc vo vode. Následne
ich uvaríme.
2. Bôby spolu
s paradajkami, pestom, konopným olejom a soľou rozmixujeme do hladka alebo
do požadovanej konzistencie. Ak je príliš husté, prilievame po častiach teplú
vodu.
3. Cestoviny dáme
variť do vriacej osolenej vody a dávame pozor, sú hneď hotové (do 5 min.).
Radšej ich vyberieme, keď sú ešte na skus, lebo „dôjdu“.
4. Cestoviny zmiešame s pestom,
posypeme konopnými semienkami a podávame.
Pri príprave tohto receptu som použila ručný mixérUtile od Delimano.
Ďakujem Nikonu za
zapožičanie fotoaparátu Nikon D7200!
♡♡♡
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára