štvrtok 2. augusta 2012

Vôňa kávy...

Aj vy ste milovníci tohto povzbudzujúceho nápoja? Ak aj vy milujete vôňu kávy a len čo ju zacítite, už aj ju musíte mať a milujete kávu s intenzívnou chuťou, pekne hustú s jemnou penou na povrchu a troškou mlieka a radi kávu pijete po dobrom obede a tá chvíľa je pre vás taký váš malý sviatok, tak máme veľa spoločného :-)

V tomto príspevku sa s vami chcem podeliť o výnimočné (s)poznanie. Totiž bolo mi umožnené objaviť jednu úžasnú kávu. Ide o brazílsku mletú s príchuťou vanilky a orechov. Neopakovateľná chuť, naozaj! Neviem, či je dostať aj na Slovensku, mne ju doniesol dobrý kamarát Ondrej, ktorého som na mojom blogu už niekoľkokrát spomínala, za čo mu veľmi pekne ďakujem! Ak budete mať možnosť si ju zaobstarať, neváhajte. Moka kávu až tak veľmi neľúbim, radšej presso, ale túto si dám vždy veľmi rada!


3 komentáre:

  1. Ahoj Dorka, máš úžasný blog. Kávu milujem, aj keď sú obdobia, kedy ju vôbec nemôžem kvôli zdr. problémom. Je presne pre mňa tým, ako si ju opísala. Pijem ju niekoľkokrát denne iba s mliekom. Väčšinou kupujeme goldku, pre nás je zatiaľ naj.
    Emily

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Dori, prezraď aspoň, kde ju Ondro zohnal, nech mám predstavu, či sa ku nej dá nejako dostať,alebo ju kúpil niekde pri cestovanía prechádzaním letiskami, čo je pre mňa nereálna možnosť :)) Díkes.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ahoj Emily, ďakujem veľmi pekne! Tak som rada, že to niekto cíti ako ja :-) želám ti, aby si si kafíčko mohla vychutnávať stále bez obmedzení...

    Juli, bol na služobke v Brazílii, takže asi ťa nepoteším. Skúšala som googliť, ale vôbec som ju nenašla ani v zahraničí pod takýmto názvom, na Slovensku už vôbec :-/

    OdpovedaťOdstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...