Ide o to, že som v Taliansku dostala do daru balenie sušených paprík. Návod na obale vraví, že ich treba rýchlo opražiť na oleji a akonáhle sa nafúknu, stiahnuť. Nešlo mi do hlavy, že by bola ich príprava taká jednoduchá a konzumácia taká prostá a tak som zahájila pátraciu akciu aj na internete...nič nové som sa nedozvedela a dokonca ani sami Taliani o tomto druhu paprík nič nevedeli. Tomu sa ani veľmi nečudujem, keď každý druhý Talian papriky neje, lebo ich vraj nestrávi...
Pravda je taká, že mne sa nenafúkli a dokonca mi asi aj zhoreli. Teda nafúkli sa trošku, ale hneď sa aj sfúkli....no neviem. Ale nevadí, môjmu vďačnému degustátorovi chutili a tak som
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjpQfHTdUw37lyiCGDzh4SK7yIbxO7jzjsNvX0bgE8TufzH6QTNtKK37KhE1G1128-Ev0GLO-Zby8JFY9WT1wszDwWGueLOdSQkWzC5b8SfiI68_FRehhdzoH8KMlOeNoGjXyBD6Nmx_T8/s320/Peperoni+secchi.jpg)
- sušené papriky
- olivový olej
Papriky opražíme na panvici ...hm
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára