šampiňóny alebo iné huby
paradajky alebo paradajkový pretlak
mozzarella
soľ
bylinky
Na vyvaľkané lístkové cesto poukladáme rovnomerne všetky suroviny , zalomíme okraje, aby nám plnka nevytekala a zatočíme. Pečieme na plechu vymastenom alebo vystlanom papierom na pečenie. Najlepšie podávať čerstvé a teplé, pretože nastudeno alebo ohriate to už nemá tú správnu chuť a vôňu.
Na vyvaľkané lístkové cesto poukladáme rovnomerne všetky suroviny , zalomíme okraje, aby nám plnka nevytekala a zatočíme. Pečieme na plechu vymastenom alebo vystlanom papierom na pečenie. Najlepšie podávať čerstvé a teplé, pretože nastudeno alebo ohriate to už nemá tú správnu chuť a vôňu.
No a dnes, keďže jedla bolo viac ako pre jednu osobu, som pozvala na tento domáci obed susedu z vedľajšej firmy, Juditu. Takže bola mojím dnešným degustátorom. Dúfam, že sa trulo môj neurazí. Ozaj a vraj to bolo dobré. Dostala som povolenie nosiť častejšie :-)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára