• fettuccine 100g
• lúpané mandle 30g
• paradajka 1ks
• čerstvé lístky bazalky 1 viazanička
• cesnak 1 strúčik
• strúhaný parmezán podľa chuti
• feferonka ½ papriky
• olivový olej podľa potreby
• mandle sekané na ozdobu
• soľ
Fettucine dáme variť. Mandle
rozmixujeme v mixéri (ja mixér nemám, použila som mažiarik),
pridáme cesnak, bazalku, olúpané paradajky - bez vnútornej dužiny
so semiačkami, strúhaný syr, rozdrobenú feferónku, dochutíme
soľou, zjemníme olivovým olejom. Fettucine scedíme a zmiešame s
pripravenou pastou. Podľa chuti primiešame paradajky na kocky,
sekané mandle, eventuálne ešte posypeme strúhaným syrom.
Takto pripravené cestoviny som jedla
po prvý krát. Sú veľmi chutné a určite sa k nim ešte vrátim
:-)
PS: ospravedlňujem sa za foto, neviem, čo s blogspot-om, ale takto mi degradoval fotku...hoci v skutočnosti vyzerá omnoho živšie :-(
PS: ospravedlňujem sa za foto, neviem, čo s blogspot-om, ale takto mi degradoval fotku...hoci v skutočnosti vyzerá omnoho živšie :-(
musia byt vyyyborneee...:)
OdpovedaťOdstrániťano Mati, boli uplne ohromne, sama som bola prekvapena :-)
OdpovedaťOdstrániťMňamky, to je ale dobrota, díky za recept, určitě vyzkouším.
OdpovedaťOdstrániťHezký den
Iva
Dora, mne robí blogspot s fotkami to isté - takže, navrhujem brať túto skutočnosť športovo. Keď sa mi podarí prísť na to, ako nad neho "vyzrát", dám ti vedieť.
OdpovedaťOdstrániťmnaaaaaaaaaaam!!!!
OdpovedaťOdstrániťa kraaaaaaaaasna fotka! uplne prvotriedna!
Ivi, daj vedieť ako sa páčili, vždy to píšem, ale ešte sa mi nestalo, že by niekto dal nejaký feedback.
OdpovedaťOdstrániťKatka, budem ti povďačná! :-) zatiaľ sa uskromníme.
Jeeej Anet, ďakujem. Je dosť tmavá, ale čo už, v rámci možností som urobila čo sa dalo...
aj podľa mna je ta fotka uzasna :)
OdpovedaťOdstrániťDakujem Nazar :-)
OdpovedaťOdstrániť