Milujem rucolu! A hoci som jej chuť spoznala už veľmi dávno, dostatočne sa jej „nabažujem“ až teraz, keď ju dostať aj na slovenských regáloch. Po úpornom hľadaní som ju objavila v akom-takom konzumovateľnom a vzhľadnom stave v Terne. Hoci pokladníčky v tom petržalskom sú úplne neznesiteľné, stojí mi to za tú chuť sa obetovať!!!
Rucola už sama o sebe je výraznej chuti a patrí k potravinám typu „buď ju miluješ alebo ju neznášaš“ a preto sa hodí do jednoduchých receptov. Taliani si ju dávajú na focacciu spolu s bresaolou a kúskami parmezánu, používajú ju do nespočetných druhov všakovakých šalátov. Ja som zvolila nasledovné veľmi rýchle a jednoduché recepty.
pondelok 30. marca 2009
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára