Pre 2 osoby
polku alebo aj jeden celý filet čerstvého lososa (môže byť aj údený, ten dodá viac chuti, ale použijeme ho menej, cestoviny by mali byť rybou len tak „postrašené“. A pozor – má viac kalórií a soli)
1 smotanu na šľahanie
150g cestovín
1 menšia cibuľka
olivový olej
soľ
Cestoviny dáme variť. Medzitým hodíme na rozohriaty olivový olej na väčšej panvici nadrobno nakrájanú cibuľku a na kocočky nakrájaného lososa. Keď sú cestoviny dovarené, scedíme ich a hodíme na panvicu k lososovi. Zalejeme smotanou, posolíme a necháme na plameni za stáleho miešania, kým nám omáčka nezhustne. Podávame.
Neoplatí sa odkladať cestoviny takto pripravené, je lepšie ich konzumovať čerstvé, lebo zo smotany nezostane nič, len roztopený tuk a to nie je nič chutné.
salt likit
OdpovedaťOdstrániťsalt likit
dr mood likit
big boss likit
dl likit
dark likit
461A