tag:blogger.com,1999:blog-1162238557766048215.post9090888339640175054..comments2024-03-07T09:52:16.614+01:00Comments on Dora´s art: Pečený králikDorahttp://www.blogger.com/profile/15314737536145789372noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-1162238557766048215.post-86830086007476760782011-09-03T21:50:57.444+02:002011-09-03T21:50:57.444+02:00- mimi - ja mám na mäsko domáci biozdroj, teda dok...- mimi - ja mám na mäsko domáci biozdroj, teda dokonca dva :-) no, nepochybne aj taký, ako ho opisuješ ty bol chutný, s knedľou som ho ešte nejedla.<br />- vareného som ho tuším ešte nejedla, ale tiež si myslím, že by som zdieľala tvoje "nadšenie"<br />- Anetka - ďakujem<br />- Andrejka - ďakujem, nám chutil, tak snáď sa vydarí, určite si ho dotvoríš podľa seba. Náš kocúr Hugo je veľký potmehúd. On si vždy myslí, že je nenápadný, hoci všetci vidíme ako sa snaží prekĺznuť :-)Dorahttps://www.blogger.com/profile/15314737536145789372noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1162238557766048215.post-48354588350733302582011-09-03T13:19:54.206+02:002011-09-03T13:19:54.206+02:00Vyzerá chutno chutne, aj keď ja tiež veľmi zajaca ...Vyzerá chutno chutne, aj keď ja tiež veľmi zajaca nemusím, viem, že sa dá pripraviť aj tak, aby chutil, a Tvoj recept vyzerá lákavo, takže môžeme najbližšie vyskúšať :) pre dcérku je zajačie mäsko výborné.<br /><br />PS: A perfektne potmehúdsky prichádza nepozvaný hosť :)))andurejkahttps://www.blogger.com/profile/15062567283252885983noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1162238557766048215.post-67913225806641876632011-09-02T22:32:25.181+02:002011-09-02T22:32:25.181+02:00dorka, ak máš problém nájsť recept na králika, aby...dorka, ak máš problém nájsť recept na králika, aby bol šťavnatý, doporučujem http://anetagoesyummi.blogspot.com/2010/10/kralik-ktory-sa-na-nic-nehra.html . Je to skoro niečo veľmi podobné ako spomína vyššie mimi_tulipánová. Je to klasika a ja ju milujem. Takto vždy piekla králika moja babka a robí ho tak často aj moja mama. Je to neskutočná dobrota.Anetkahttps://www.blogger.com/profile/02190010956326516464noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1162238557766048215.post-49718464796493003892011-09-02T22:11:22.605+02:002011-09-02T22:11:22.605+02:00Ja pokukujem po králikovi u nášho mäsiara, lebo so...Ja pokukujem po králikovi u nášho mäsiara, lebo som chcela kúpiť kvôli Ivanke, že jej dám do príkrmu, ale jasné, že celého nie, tak som pozerala recepty a veľa je ich takýchto so slaninkou..no a z detstva si pamätám zajaca vždy vareného asi tak raz za mesiac v nedeľnej polievke, zakaždým bez ochutenia, iba uvarené..bleee! :DGiuliankahttps://www.blogger.com/profile/09309363431807027752noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1162238557766048215.post-33309652105132308062011-09-02T22:00:18.075+02:002011-09-02T22:00:18.075+02:00Ako decko som zajačie mäso (myslím tým králika dom...Ako decko som zajačie mäso (myslím tým králika domáceho) jedávala často na rôzne spôsoby. Ale teraz, ako dospelej, mi až tak nechutí. Ani sa nemám ako k nemu dostať, u mäsiara by som ho asi nekupovala. Na jednej návšteve som raz jedla výborne upečeného. Neboli tam žiadne bylinky, iba rasca, cibuľa - tá aj s tou vrchnou šupou, cesnak, soľ a samozrejme prešpikovaný poriadne slaninou. K tomu boli podávané zemiakové knedle a dusená kapusta. Mňam, tuším som hladná :-)Daniela Augustkahttps://www.blogger.com/profile/14980809462648579677noreply@blogger.com