tag:blogger.com,1999:blog-1162238557766048215.post8490850013763844109..comments2024-03-07T09:52:16.614+01:00Comments on Dora´s art: Marhuľový koláč s dvojitým zážitkomDorahttp://www.blogger.com/profile/15314737536145789372noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-1162238557766048215.post-26543792355146148062012-08-02T22:41:30.109+02:002012-08-02T22:41:30.109+02:00Držím, držím, aj na nohách!!! :-)Držím, držím, aj na nohách!!! :-)Dorahttps://www.blogger.com/profile/15314737536145789372noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1162238557766048215.post-18216040231072826872012-08-02T20:05:45.440+02:002012-08-02T20:05:45.440+02:00neviem sa na ten koláč vynadívat, hádam ho idem vy...neviem sa na ten koláč vynadívat, hádam ho idem vyskúsať, drzte palce holky :)Elenahttps://www.blogger.com/profile/15280065007934803617noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1162238557766048215.post-80660807237810812622012-07-24T09:22:15.785+02:002012-07-24T09:22:15.785+02:00Táni, v poslednom čase tiež fičím na marhuľkách, u...Táni, v poslednom čase tiež fičím na marhuľkách, už som robila tri koláče a idú na dračku. To ovocie je božské, milujem, ako marhule pri pečení zmäknú a ako potom chutia.Dorahttps://www.blogger.com/profile/15314737536145789372noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1162238557766048215.post-31007507381467100342012-07-16T20:36:37.609+02:002012-07-16T20:36:37.609+02:00Dori, uzasna fotka opat, viem si predstavit tu sta...Dori, uzasna fotka opat, viem si predstavit tu stavnatu chut. Ja som nedavno robila z masloveho cesta marhulovy, a dnes sme si opat doniesli za kybel zo zahradky od priatelov (mame to my stastie) a tak uz snovam plany, co vsetko urobim .-))Tatiana Rollerhttps://www.blogger.com/profile/15547226049755203136noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1162238557766048215.post-6733425686330626852012-07-16T09:11:26.936+02:002012-07-16T09:11:26.936+02:00Danielka, verím, že je to tak, bohužiaľ, čo narobí...Danielka, verím, že je to tak, bohužiaľ, čo narobíme. Tí, čo nemajú záhradu alebo rodičov so záhradou sú asi naozaj odkázaní na takéto nepríjemné "zážitky". Dúfam, že sa situácia na SK raz zmení aj čo do kvality, aj čo do ceny čerstvých surovín.<br /><br />Nazarboncuk, cesto bolo z jedného talianskeho zdroja. Taliani nemajú prášok do pečiva a tak všade dávajú sušené kvasnice. Cesto ale nedávajú nakysnúť - aspoň čo som videla a čítala. Ja som cesto predsalen chvíľu nechala podkysnúť v domácej pekárni, no robievala som už cesto aj tak, že som ho rovno šupla do rúry bez kysnutia a vyšlo aj tak (nešlo však nikdy o klasické kysnuté cesto).Dorahttps://www.blogger.com/profile/15314737536145789372noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1162238557766048215.post-79557979177076551792012-07-16T08:33:20.435+02:002012-07-16T08:33:20.435+02:00Vyzerá výborne! :)Chcem sa opýtať či nemusí kysnúť...Vyzerá výborne! :)Chcem sa opýtať či nemusí kysnúť koláčik, ked tam ide droždie?Elenahttps://www.blogger.com/profile/15280065007934803617noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1162238557766048215.post-79573754860202897542012-07-14T19:39:34.610+02:002012-07-14T19:39:34.610+02:00Pre mňa by to bol trojitý zážitok. Ten prvý by bol...Pre mňa by to bol trojitý zážitok. Ten prvý by bol už pri kupovaní marhúľ. Včera som bola na Miletičke a kilo tam stálo 2,50 až 2,70 eur.<br />DanielaAnonymousnoreply@blogger.com